ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΛΗΜΥΡΩΝ Πού τα ...κρύβετε-πετάτε κε Β. Γουρνή; Εφαρμόζετε το σχέδιο "Δαρδανός"; (δείτε βιντεο και φωτο)

Λίγες μέρες (13) μετά την πλημύρα στις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, ψάχνουμε να βρούμε αν μεταφέρονται τα απόβλητα σύμφωνα με τις οδηγίες της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας!


Σύμφωνα με έγγραφο της Γεν. Δνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής "εκδίδεται ειδική αδεια για μεταφορά και εναπόθεση των αποβλήτων στο ανενεργό λατομείο Ντεγιάννη, και στη συνέχεια να γίνει η ειδική διαχείριση από τον αρμόδιο φορέα που προβλέπει ο νόμος και το σχέδιο ΔΑΡΔΑΝΟΣ".

Τι προβλέπει το σχέδιο; Δείτε εδώ https://www.eviatoday.news/2020/08/blog-post_16.html

Δείτε το εγγραφο για την Περιβαλλοντική διαχείριση και τις επισημάνσεις του Γεν. Δντή για την τήρηση του νόμου και της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας....


Πήγαμε σήμερα (Κυριακή 23/8) για να διαπιστώσουμε εάν εφαρμόζονται οι αποφάσεις και οι νόμοι!!

Οπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο και τις φωτογραφίες "ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και εκεί βρίσκεται μόνο το 10-15% των αποβλήτων των οποίων η μεγάλη πλειοψηφία ειναι στρωμένη και πεταμένη στον ..γκρεμό αντί να τοποθετούνται σε μικρούς λοφίσκους ανα φορτίο για να στεγνώσουν και να ακολουθήσει η διαλογή"!!

Και το ερώτημα που τίθεται είναι "που ειναι πεταμένα τα απόβλητα Αντιδήμαρχε Εργοταξίου κε Γουρνή;"

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες, και θα επανέλθουμε οταν εντοπίσουμε τα ...υπόλοιπα!


Εδώ ειναι το σημείο που τα στρώνουν 
η τα πετάνε από κάτω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου