ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!! Δεν κρατάνε ουτε τα προσχήματα!! Ο γαμπρός ..."πρώην", υπάλληλος του εργολάβου του έργου!! (δείτε)

....στην υγειά μας ρε παιδιά!!!Τελικά έχουν ...πέραση οι ..γαμπροί των αιρετών στα δημόσια έργα!!
"Αποκαλυπτική" μια παράγραφος στην σύμβαση του ΒΙΟΚΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ στην οποία ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ "ΜΥΒΑ-SEC" κάποιος Δημήτριος Κοτρογιάννης, προφανώς υπάλληλος είτε του Τρουβά είτε του Πασσά η της κοινοπραξίας!!

Και επειδή μας έκανε εντύπωση το όνομα (στην αρχή φανταστήκαμε οτι επρόκειτο για τον πρώην Πρόεδρο του ΤΕΕ)  ερευνήσαμε να δούμε "ποιός είναι ο εν λόγω κύριος";

Και τι λέτε οτι βρήκαμε;

Ο εν λόγω υπάλληλος της κοινοπραξίας, που της ανατέθηκε το έργο του ΒΙΟΚΑ προυπολογισμού 12.304.672,40 με την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 0,23% αλλά και με αμφισβητούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ!!Δηλαδή ο ανθρωπος που στην ουσία ως πρόεδρος της
Δημοτικής Επιχείρησης ειχε την ευθύνη της διαχείρισης και των αποφάσεων στο ολο θέμα, ΕΙΧΕ ..."ΒΟΛΕΨΕΙ" ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ στην εν λόγω κοινοπραξία!!
Και σαν να μην εφθανε αυτό ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ!!

Δηλαδή, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!!

ΔΕΙΤΕ......


Τώρα ...εξηγούνται πολλά και ...άλλα! (πολύ συντομα)

1 σχόλιο: