ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Τ. ΜΠΑΛΤΑΣ "Ανεμογεννήτριες στο Οντάθι. Ο Δήμος πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα και την υγεία των πολιτών του" (ακούστε)


Με γρήγορες διαδικασίες, δόθηκε βεβαίωση παραγωγού για ανεμογεννήτριες εντός των ορίων του Δήμου Χαλκιδέων, και συγκεκριμένα, μόλις 200 μέτρα από τον οικισμό Οντάθι.


Με ημερομηνία 6 Μαΐου, δημοσιοποιήθηκε η βεβαίωση, ενώ να θυμίσουμε ότι 23 Απριλίου, λίγο πριν το Πάσχα, το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας, στη συνεδρίασή του, είχε εκφράσει την αντίθεσή του στην εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών στην Εύβοια.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας παρακολουθεί το θέμα και όπως δήλωσε ο Πρόεδρος, Τάσος Μπαλτάς, στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, «ο Δήμος πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα και την υγεία των πολιτών του, καθώς τις αρχαιολογικές θέσεις. Υπάρχει ένα περιθώριο 30 ημερών για προσφυγή κατά της απόφασης, που θα πρέπει να αξιοποιηθεί».

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου