ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Υποσχέθηκε ..έγγραφη απάντηση ο Κελαιδίτης στην Ακριώτου για την Λιχάδα, ενώ την είχε έτοιμη (όπως είπε) !! (ακούστε)


Αν και ανέφερε οτι "έχουμε ετοιμη την απάντηση" απέφυγε να την καταθέσει προφορικά και ενώπιος ενωπίω ο Κελαιδίτης!!

Είναι προφανές και μετά τις εξελίξεις της υπόθεση, τόσο με την προσφυγή στην Δικαιοσύνη απ' τους Λιχαδιώτες οσο και με την ομολογία Κοτζιά για την επικυνδινότητα του νερού σε συνάρτηση με τις "διαβεβαιώσεις Κελαιδίτη , ότι το πόσιμο νερό είναι κατάλληλο", ο Αντιπεριφερειάρχης πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση. 

Ακούστε πως απάντησε ο Κελαιδίτης στην ερώτηση της Ακριώτου για την ύδρευση της Λιχάδας....Ακούστε πως σχολίασε η Θ. Ακριώτου στον Μάνο Παπαμακάριο τα όσα "δεν είπε" ο Αντιπεριφερειάρχης Γ Κελαιδίτης....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου