Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Καινοτόμες λύσεις που δίνουν αξία στο σπίτι, στο Open Day του καταστήματος Κριμάτογλου με πρωταγωνιστή τα χρώματα της KRAFT Paints


Η KRAFT Paints και το κατάστημα Κριμάτογλου στη Χαλκίδα σας προσκαλούν στο Open Day που διοργανώνουν στις 2 και 3 Ιουλίου, για να εμπνευστείτε μέσα από εκατοντάδες αποχρώσεις και να γνωρίσετε τις καινοτόμες λύσεις που προτείνει η εταιρεία για το δικό σας κτήριο.


Ο Όμιλος Κριμάτογλου μετράει πάνω από 50 χρόνια λειτουργίας και το ομώνυμο τεχνικό πολυκατάστημα αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, παρουσιάζοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις και καινοτόμες λύσεις της αγοράς. Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για την Bioclima της KRAFT Paints, την πιστοποιημένη σειρά συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης που εξασφαλίζει την ενεργειακή αναβάθμιση που χρειάζεται το σπίτι. Ακόμα, θα ανακαλύψετε το νέο Colors of Greece Trend Βook και την ανανεωμένη παλέτα Colors of Greece Collection, η οποία διαμορφώθηκε με βάση τις τελευταίες διεθνείς τάσεις της διακόσμησης και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών. Παράλληλα, οι επαγγελματίες του κλάδου θα ενημερωθείτε αναλυτικά για το Kraft Pro App, το πλήρως ψηφιακό πρόγραμμα πιστότητας της KRAFT Paints που δίνει προστιθέμενη αξία στις ανάγκες σας.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, θα υπάρχουν όμως και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους επισκέπτες. Το κατάστημα Κριμάτογλου σε συνεργασία με την εταιρεία, θα προσφέρει δωρεάν χρωματισμό σε όλα τα προϊόντα KRAFT Paints, ενώ τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από 1 δοχείο 10 λίτρων του καινοτόμου χρώματος εσωτερικού χώρου, Master Easy Clean, σε απόχρωση της επιλογής τους.

Και όχι μόνο αυτά! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένες γεύσεις παγωτών, εμπνευσμένες από τις αποχρώσεις Verikoko CG420, Karamela CG425, Menta CG625, Biskotaki CG467/F, Kanela CG704/F και Sokolata CG725/F της βεντάλιας Colors of Greece Collection της KRAFT Paints.

Τη Παρασκευή 02/07 από τις 17:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 03/07 από τις 09:00 ως τις 13:00, ένας μαγικός κόσμος γεμάτος χρώματα της KRAFT Paints, εμπνευσμένα από την Ελλάδα, σας περιμένει στο κατάστημα Κριμάτογλου. Να είστε εκεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου