ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ Κ: "Αυτός είναι ο ...επενδυτής για το ΔΑΡΙΓΚ που ...φοβούνται να πούν το όνομα του όλοι!" (ακούστε)


Αυτό που δεν εχει τολμήσει να πεί κανείς δημόσια αλλά το λένε στους ...διαδρόμους, αποκαλύπτει ο Κ. Κουλουρίδης μαζί και αποκαλυπτικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.


Ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας , Δημοτικός και Περιφερειακός σύμβουλος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ "ποιός είναι ο επιχειρηματίας-επενδυτής" για το ακίνητο της ΔΑΡΙΓΚ.

Και διερωτάται "γιατί κανείς δεν λέει το όνομα του; τι φοβούνται;"

Ακούστε για ποιόν λέει και τί λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου