ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΙΣΤΙΑΙΑ "Θερμή"υποδοχή ετοιμάζουν στον Μητσοτάκη οι πυρόπληκτοι! (ακούστε)


Αναμενόμενη ηταν οι κινητοποίηση των πυρόπληκτων στο άκουσμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργου, που όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη!


Αυτή την στιγμή η Νομαρχιακή επιτροπή "δεν έχει καμμία ενημέρωση για επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Β. Εύβοια" ενώ αναμένεται το μεσημέρι ο Τριαντόπουλος στην Αντιπεριφέρεια Ευβοίας.

Το μέλος της επιτροπής αγώνα Στ. Λιαγκάκης σχολίασε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, με τον οποίον ζητούν συνάντηση, και εκανε ...απολογισμό των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων Κυβέρνησης-Μπένου και Περιφέρειάρχη!

Ακούστε τα οσα ειπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...

Η αφίσα-κάλεσμα της συγκέντρωσης για την ..."υποδοχή του Πρωθυπουργού!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου