ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΙΣΤΙΑΙΑ Με τα ΜΑΤ υποδέχθηκαν την κοινωνία Μητσοτάκης και Μπένος! (δείτε)


Παρά τις δηλώσεις για συμμετοχή και κοινωνικό διάλογο τα ΜΑΤ απέκλεισαν τους πολίτες και τα σωματεία από την "φιέστα" που στήθηκε για να ...ευλογήσουν και πάλι ο ένας τον ...άλλον!! 


Διμοιρίες των ΜΑΤ από Καρπενήσι και Φθιώτιδα είχαν φθάσει από τα ξημερωματα και είχαν ..."περικυκλώσει" το Γυμνάσιο Ιστιαιας οπου έγινε το επικοινωνιακό show!
Δείτε βίντεο από την συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι συλλογικότητες της Βόρειας Εύβοιας αλλά και οσοι είχαν ερθει και από την Χαλκίδα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου