ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Α. Γιαννόπουλος: "Φοβάμαι όμως ότι από εδώ και μπρος η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων από τους συγγενείς των θανόντων και τους συγγενείς των εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένων."!! (σχόλιο)


Μου έκανε εντύπωση η ανακοινωθείσα μελέτη όπως αναφέρεται των δύο συναδέλφων του Καθηγητού Σωτήρη Τσιόδρα και του Αν. Καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα.

 Έτσι όπως διατύπωσαν τα συμπεράσματά τους ήταν σαν να μας λένε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο συστήματα υγείας. Δηλαδή το σύστημα των νοσοκομείων Αθηνών και όλων των άλλων περιφερειακών μηδέ εξαιρουμένης και της Θεσσαλονίκης νοσοκομείων.

Χωρίς συγκεκριμένη αξιολόγηση των παραμέτρων όλων των θανόντων βγαίνει εύλογα το συμπέρασμα ότι το σύστημα υγείας της περιφέρεις υπολείπεται και άρα λοιπόν κατά αυτόν τον τρόπο δικαιολογείται ο αυξημένος αριθμός θανάτων από COVID.

Δεν γνωρίζουνε τη πραγματικότητα γιατί δυστυχώς, και λυπάμαι για αυτό, δεν έχουν «ιδέα μουσικής» από την επιστημονική επάρκεια του προσωπικού, ιατρικού και νοσηλευτικού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Με τη μελέτη τους αυτή θίγεται απόλυτα το κύρος του προσωπικού των ΜΕΘ και θα πρέπει οπωσδήποτε εάν επιμείνουν σε όλα αυτά να τα τεκμηριώσουν.

Φοβάμαι όμως ότι από εδώ και μπρος η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων από τους συγγενείς των θανόντων και τους συγγενείς των εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένων.

Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου