ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Ποιός τελικά ειναι το ...αφεντικό του ΔΑΡΙΓΚ και γιατί ...κρύβεται ακόμη; Ποιό είναι το "plan-B";


Μετά τις πληροφορίες για μεταβίβαση του οικοπέδου σε .."ευβοέα επενδυτή", ήρθε το ενδιαφέρον από την Πειραιώς(;) να απομακρύνει τον αμίαντο!!!!


Από το 2018 το τμήμα Περιβάλλοντος είχε με εγγραφό του ζητήσει από την ιδιοκτήτρια Τράπεζα , μετά από καταγγελία για ρύπανση, να απομακρύνει τον αμίαντο "εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος"!

Μετά όμως την αποκάλυψη (από εμάς) στις αρχές Νοεμβρίου για την υπαρξη της καταγγελίας και το έγγραφο του τμήματος Περιβάλλοντος περί "ρύπανσης από τον αμίαντο" φαίνεται οτι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ οι ...μηχανισμοί!

Μιλάμε για επιφάνεια αμιάντου 47 στρεμμάτων!!

Ως κύριος του έργου φέρεται η Τράπεζα (οπως βλέπετε στο εγγραφο) ομως είναι έτσι, η το ενδιαφέρον του επενδυτή (φέρεται να ειναι η INTERTAN συμφερόντων Τανισκίδη) να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ την επένδυση;

Ομως τώρα θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και το "plan B" που είναι η αλλαγή χρήσης στο επίμαχο οικόπεδο για να προχωρήσει η οποια επένδυση!

Ποιές είναι αραγε οι προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, αλλά και των αντιπολιτευομένων; Θα το μάθουμε σύντομα...

ΔΕΙΤΕ απόσπασμα του εγγράφου....

...............................................................................................

Ολόκληρο το κείμενο της απόφασης δείτε το εδώ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου