ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Με Αδιαφορία και Εγκατάλειψη αντιμετωπίζει η Δημοτική αρχή την ύδρευση των κατοίκων του Πανοράματος Φύλλων! (ακούστε)


Εδώ και 11 χρόνια Δήμος και ΔΕΥΑΧ τους έχουν αφήσει ..."ερμαιο" σε "παράνομο" ιδιώτη νερουλά που τους μοιράζει με το αζημίωτο ...βρωμόνερο!!


Μετά τις καταγγελίες του Τάσσου Καλαθέρη ο Γιώργος Χατζηγεωργίου , εκπρόσωπος των κατοίκων, μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την 11ετή ταλαιπωρία τους και την αδιαφορία των Δημοτικών Αρχών.

Μόνο οταν πήραν την υπόθεση στα χέρια τους και αποκάλυψαν "μια σειρά ποινικών παραβάσεων" και "παραβάσεις καθήκοντος από το Δημόσιο" υπόθεση που εφθασε στον εισαγγελέα με πρωτοβουλία τους, φαινεται οτι αυτά κινητοποίησαν την Δημοτική Αρχή!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει ο κος Χατζηγεωργίου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου