ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΨΑΧΝΑ Καταψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου παρά την πλειοψηφία που διαθέτει!


Η εσωστρέφεια που υπάρχει στην παράταξη του Γ. Ψαθά ..."παρουσιάστηκε" εμφανώς στην ψηφοφορία για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022!

Παρά το γεγονός οτι η Δημοτική αρχή έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, αρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια ..."κοπωσης" των στελεχών του Ψαθά από τις πολιτικές επιλογές του Δημάρχου...

Η παράταξη της Τζ. Γκόγκου χαρακτηριστικά σχολίασε το αποτέλεσμα και λέει σε ανακοίνωση....


"ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Καταψηφίστηκε η πρόταση του Δημάρχου για το τεχνικό πρόγραμμα του 2022 με 14 ψήφους κατά και 10 υπέρ.
Σαφές ήταν το μήνυμα προς τον Δήμαρχο στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ότι η ανοχή τελείωσε και δεν εγκρίνεται πλέον η λογική του για τα έργα του τεχνικού προγράμματος που αποτυπώνονται σε ένα χαρτί αλλά δεν υλοποιούνται .
Όταν ο Δήμαρχος κ.Ψαθάς παρουσιάζει μηδενικό έργο στο σύνολο του Δήμου ,όταν δεν υπολογίζει την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής των Δημοτών του,όταν προσφεύγει συνεχώς σε μικροπολιτική και αδιαφανείς διαδικασίες τότε μοιραία και νομοτελειακά οδηγείται στην εσωτερική αποδόμηση ,και δεν ψηφίζονται στο Δημοτικό συμβούλιο οι επιλογές του.

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ
ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΓΚΟΓΚΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου