ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΑΧΛΑΔΙ Φαινόμενο καθίζησης-κατολίσθησης της κεντρικής οδού εν εξελίξει! Τα πρώτα .."μηνύματα" αποτέλεσμα των πυρκαγιών!! (ακουστε)


Μετά τις βροχές στην περιοχή ..."κάθισε " η εθνική οδός Χαλκίδα - Ιστιαία στο Αχλάδι.
 
Αρχισαν να φαίνονται τα πρώτα μηνύματα κατολισθήσεων λόγω της καμμένης γής στην περιοχή, μηνύματα που εαν δεν ληφθούν αμεσα υπ όψιν και να ενταθούν τα έργα θα θρηνήσουμε θύματα!!

Ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης έγραψε:

"Παρατηρείται μεγάλο φαινόμενο καθίζησης επί της Εθνικής οδού Χαλκίδας-Ιστιαίας στην θέση Γαλλικό Αχλαδίου.Μεγάλη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς. 
Επίσης από το φαινόμενο προκλήθηκε διακοπή στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της Αγίας Άννας. Υδροφόρες που μίσθωσε η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα μεταφέρουν προσωρινά νερό στην κοινότητα της Αγίας Άννας".

Ακούστε τι είπε ο Δήμαρχος στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Δείτε φωτο από το σημείο....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου