ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

"Αντί να ανοίξουν ΜΕΘ και να προσλάβουν προσωπικό, αφήνουν τον κόσμο και ..πεθαίνει" υποστηρίζει ο Κ. Μαρκόπουλος! (ακούστε)


«Η θνητότητα εκτός ΜΕΘ ήταν κατά 87% μεγαλύτερη σε σχέση με τις νοσηλείες εντός ΜΕΘ» αποκαλύπτει η μελέτη!


Η μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα έχει ανοίξει τον ασκό του αιόλου στο ιατρικό αλλά και πολιτικό σκηνικό για τους λάθος χειρισμούς και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών οταν την γνώριζαν από τον περασμένο Μάιο.

Ακούστε πως το σχολιάζει ο ιατρός Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου