Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Βολές Κούμαρου κατά σωματείου του Δήμου και αψυχολόγητη αντίδραση Καραμάντουλα με φόντο τις εκλογές!! (ακούστε)


Η παρουσία της Δημάρχου στη συνέλευση των εργαζομένων και η ..."αβάντα" της υπέρ της ηγεσίας του σωματείου έβαλαν μπουρλότο εν όψει εκλογών!


Είναι η πρώτη φορά στα συνδικαλιστικά δεδομένα που μία Δήμαρχος να παρεμβαίνει με τέτοιο πολιτικά ...ανήθηκο τρόπο υπέρ της ηγεσίας του σωματείου των εργαζομένων και μάλιστα λίγες ημέρες προ των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας!

Η Δήμαρχος κάλεσε (sic!) τους εργαζόμενους "να μην αλλάξουν την ...καλή ηγεσία του σωματείου(!!)" προφανώς γιατι ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ...

Ο Αντ. Κούμαρος κατήγγειλε αυτή την πρακτική της Δημάρχου αλλά και την στάση του Προέδρου ΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ την δημιουργία ψηφοδελτίου στις επερχόμενες εκλογές αναφερόμενος και στα προβλήματα των εργαζομένων που παραμένουν άλυτα.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κούμαρος στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Αψυχολόγητη και επιθετική ηταν η παρέμβαση του νυν προέδρου Χάρη Καραμάντουλα που εκτός του Κούμαρου κατηγόρησε και τον δημοσιογράφο για να λάβει .."πληρωμένη" απάντηση!

Η αντίδραση αυτή και η συμπεριφορά του προέδρου του σωματείου έδειξαν οτι "η σημερινή ηγεσία θα χρησιμοποιήσει κάθε τροπο και πρακτική για να μείνει γατζωμένη στην εξουσία, με ότι αυτό υποδηλώνει"!


Ακούστε τον Χ. Καραμάντουλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου