ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ : "Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών μας!" (ακούστε)


Με μια σειρά παρεμβάσεων σε εξέλιξη αλλά και σχεδιασμό άλλων η Δημοτική αρχή Σκύρου προσπαθεί να δώσει λύση σε χρονίζοντα προβλήματα.

Θέματα οπως η επάρκεια της ύδρευσης, το αποχετευτικό, το οδικό δίκτυο αλλά και η αναβάθμιση του Περιφερειακού ιατρείου απασχολούν τον Νίκο Μαυρίκο, Δήμαρχο της Σκύρου, για να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε ντόπιους και τουρίστες.

Ο Δήμαρχος μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο για τα εν εξελίξει έργα, τα σχεδιαζόμενα αλλά και τα χρονίζοντα ..άλυτα!

Ακούστε τα όσα ενδιαφέροντα λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου