ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

"Χαιδεύουν" περιβαλλοντικά την ΤΕΡΝΑ για την ρύπανση που προκαλεί! Αποκαλυπτική συζήτηση και στο Δ.Σ. στη Λίμνη!! (listen)


Η Περιφέρεια Στερεάς και ο Γεν. Δντής Περιβάλλοντος δεν απάντησαν στά ερωτήματα του Αντ. Βούλγαρη θέλοντας να ...προστατέψουν την εταιρεία αντί των πολιτών!


Η στάση της Περιφέρειας εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο μπροστά στην ρύπανση και τις περιβαλλοντικές παρανομίες της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ λόγω της καύσης πετ-κωκ στις εγκαταστάσεις των φούρνων.

Ο περ. σύμβουλος έθεσε ερωτήματα χωρίς να πάρει απαντήσεις τόσο από την πολιτική ηγεσία οσο και από τον Τερζή που στον ελεγχο που διενήργησε η υπηρεσία του "τα βρήκε ολα εν τάξει", ενώ η Γεν. Δνση Ανάπτυξης που επίσης πραγματοποίησε ελεγχο εχει καταγράψει ενα κατεβατό ελλείψεις.

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει ο Αντ. Βούλγαρης στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μ. Παπαμακάριο....


Ενταση προκλήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας όταν ετέθη το θέμα της ρύπανσης από την ΤΕΡΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου