Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΛΙΧΑΔΑΣ "Ρουκέτες" Αδαμάκη κατά Σπανού και Κελαιδίτη για το λιμάνι!! (ακούστε)


Αφορμή η νέα .."εργολαβία -σκάνδαλο" για το ηδη συμβασιοποιημένο έργο του λιμανιού που εδώ και δύο χρόνια δεν εχει γίνει τίποτα!!


Το τεχνικό δελτίο του έργου περιελάμβανε την κατασκευή του έργου μαζί και τον προσήνεμο μώλο και συμβασιοποιήθηκε τον Νοέμβρη του 2019!

Δείτε την τεχνική περιγραφή του έργου....


Δείτε και το ...νέο υπερκοστολογημένο έργο του προσήνεμου μώλου...


Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιάννης Αδαμάκης για το θέμα......



Η ανακοίνωση του Αδαμάκη για το έργο στο Λιμάνι:

"Εσείς κύριοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ήτοι κ. Φάνης Σπανός & κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, αφού τοποθετηθήκατε δημόσια λέγοντας πως η μελέτη του 2000, ΝΑΙ αυτή η παλιά μελέτη, με την οποία δημοπρατήθηκε & συμβασιοποιήθηκε το έργο με τον ανάδοχο Ερατοσθένης Τεχνική Α.Ε., με έκπτωση σχεδόν 45%, «βάζει αυτή τη στιγμή το έργο σε τεράστιο αδιέξοδο (sic!)» θεωρείτε πως η (κατά πολλούς εσπευσμένη) απόφαση Αρ. Πρωτ.: οικ. 233325/7210/Φ.Ε. - 19/10/2021, με θέμα: Έγκριση μελέτης & τευχών δημοπράτησης του έργου «Μικρά Λιμενικά Έργα Αγ. Γεωργίου Λιχάδας (Επέκταση προσήνεμου μώλου του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγ. Γεωργίου Λιχάδας)» των 6.000.000 ευρώ, έχει λύσει ή ΘΑ λύσει το πρόβλημα των αλιέων και ιδιοκτητών επαγγελματικών σκαφών (+ τουριστικών) άμεσα?
Είτε αυταπατάστε, είτε προσπαθείτε να προσβάλλετε την νοημοσύνη τους για ακόμη μια φορά.
Δείτε το σημερινό βίντεο & σκεφτείτε τι θα μπορούσε να ακολουθήσει στην περίπτωση ναυτικού ατυχήματος (βλέπε ναυάγιο).
Γιατί κωλυσιεργείτε?
Επειδή «αδυνατείτε» να υλοποιήσετε ένα έργο με αρχικό προϋπολογισμό της τάξεως των 2.000.000 ευρώ στο σύνολό του (προσήνεμος μώλος - υπήνεμος μώλος - παραλιακό κρηπίδωμα κ.τ.λ.) , το οποίο μάλιστα σύμφωνα με τον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ιωάννη Κοντζιά, είχε ώριμη μελέτη από το 2019?, ή γιατί ξαφνικά για τον προσήνεμο μώλο χρειάζεται τόσο μεγάλη εκβάθυνση της λιμενολεκάνης ώστε να καταστεί δυνατή η κατασκευή του?
Γιατί έρχεστε αντιμέτωποι με τους ιδιοκτήτες των σκαφών που ελλιμενίζονται (ο μεγαλύτερος αλιευτικός στόλος αναλογικά του πληθυσμού στην Ελλάδα!!!) οι οποίοι σε περίπτωση ατυχήματος είναι σχεδόν βέβαιο πως θα στραφούν προς εσάς ακολουθώντας την νομική οδό?
Υ.Γ. Είναι εξαιρετικά πιθανό να τους βρείτε απέναντί σας, εμείς σίγουρα θα είμαστε δίπλα τους…!"

Για την ύδρευση της Λιχάδας και του Αη Γιώργη αναφέρει:

Διαχείρηση νερού ανθρώπινης κατανάλωσης Λιχάδας:

"Για μια ακόμη φορά, η μέτρηση του υπολειμματικού χλωρίου με την μέθοδο χρωματικού δείκτη - Test Kit “MERCK” Clorine Test 0.1-2mg/l Cl2, έδειξε την παρουσία χλωρίου 5 φορές τουλάχιστον πάνω από τα επιτρεπτά όρια στο νερό του δικτύου της Λιχάδας.

Επίσης υπάρχει υποψία για την παρουσία σιδήρου σε υψηλότερες συγκεντρώσεις από αυτές των επιτρεπτών ορίων.

Οι διαχειριστές του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, Δήμαρχος Ιωάννης Κοντζιάς, Αντιδήμαρχος Σωτήρης Πανουργιάς, Αντιδήμαρχος Χρήστος Λιάκος, πρόεδρος ΤΚ Λιχάδας Ιωάννης Βουτσιλάκος, καλό θα ήταν να μάθουν πρώτα περί της ορθολογικής & ασφαλούς παροχής νερού ανθρώπινης κατανάλωσης προς τους καταναλωτές & μετά να αναζητήσουν την όποια πηγή χρηματοδότησης για την εκπόνηση των έργων υδροδότησης του τόπου μας.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου