ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

«Έφαγαν πόρτα» οι διαμαρτυρόμενοι πυρόπληκτοι από τη συνοδεία του Πρωθυπουργού. «Κάνατε το κομμάτι σας, τώρα φύγετε!» (ακούστε)


Προσβλητική και απαράδεκτη προς τους πυρόπληκτους της Β.Εύβοιας, η συμπεριφορά της συνοδείας των συμβούλων του Πρωθυπουργού.


Εκτός ότι τα ΜΑΤ απώθησαν τους συγκεντρωμένους πολίτες να συμμετέχουν στη σύσκεψη, η οποία εννοείται πως γινόταν για αυτούς και το μέλλον τους, εκτός του ότι δεν επέτρεψαν ούτε αντιπροσωπεία τους, να εισέλθει στην αίθουσα και να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη τους είπε

«Κάνατε το κομμάτι σας, τώρα φύγετε!»

Ακούστε τί δήλωσαν στο Ράδιο 1, ο Στάθης Λιαγκάκης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β.Εύβοιας και η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Χαρά Νίκα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, για την απαράδεκτη συμπεριφορά που αντιμετώπισαν.Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός αναζήτησε τον Πρόεδρο των Ρητινοκαλλιεργητών, αναφέροντας πως θα ήθελε να βρίσκεται εκεί για να τον ακούσει και να συζητήσουν από κοντά. Να σημειωθεί, ότι ο κ.Γεωργατζής είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παραστεί στη σύσκεψη. Ωστόσο ο ίδιος είχε ζητήσει να εκπροσωπηθεί το Σωματείο από άλλα μέλη του ΔΣ.

Όμως και αυτοί είχαν την ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους πυρόπληκτους. «Έφαγαν πόρτα» από τη συνοδεία του Πρωθυπουργού.

Ακούστε τί δήλωσε ο Βαγγέλης Γεωργατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου