Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

«Έφαγαν πόρτα» οι διαμαρτυρόμενοι πυρόπληκτοι από τη συνοδεία του Πρωθυπουργού. «Κάνατε το κομμάτι σας, τώρα φύγετε!» (ακούστε)


Προσβλητική και απαράδεκτη προς τους πυρόπληκτους της Β.Εύβοιας, η συμπεριφορά της συνοδείας των συμβούλων του Πρωθυπουργού.


Εκτός ότι τα ΜΑΤ απώθησαν τους συγκεντρωμένους πολίτες να συμμετέχουν στη σύσκεψη, η οποία εννοείται πως γινόταν για αυτούς και το μέλλον τους, εκτός του ότι δεν επέτρεψαν ούτε αντιπροσωπεία τους, να εισέλθει στην αίθουσα και να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη τους είπε

«Κάνατε το κομμάτι σας, τώρα φύγετε!»

Ακούστε τί δήλωσαν στο Ράδιο 1, ο Στάθης Λιαγκάκης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Β.Εύβοιας και η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Χαρά Νίκα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, για την απαράδεκτη συμπεριφορά που αντιμετώπισαν.



Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός αναζήτησε τον Πρόεδρο των Ρητινοκαλλιεργητών, αναφέροντας πως θα ήθελε να βρίσκεται εκεί για να τον ακούσει και να συζητήσουν από κοντά. Να σημειωθεί, ότι ο κ.Γεωργατζής είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παραστεί στη σύσκεψη. Ωστόσο ο ίδιος είχε ζητήσει να εκπροσωπηθεί το Σωματείο από άλλα μέλη του ΔΣ.

Όμως και αυτοί είχαν την ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους πυρόπληκτους. «Έφαγαν πόρτα» από τη συνοδεία του Πρωθυπουργού.

Ακούστε τί δήλωσε ο Βαγγέλης Γεωργατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου