ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Σοβαρές καταγγελίες Καθαροσπόρη για ..."οικονομικά σκάνδαλα" από την Δημοτική Αρχή!! (ακούστε)


Τα όσα κατήγγειλε δημόσια στο ΡΑΔΙΟ1 ο Βασίλης Καθαροσπόρης πρέπει αμεσα να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας από τον Εισαγγελέα!


Ο επικεφαλής της παράταξης ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ με αφορμή την κοινοποίηση ενημέρωσης για την διαχείριση των χρημάτων για τον covid-19 είπε ότι " δεν υπάρχουν τιμολόγια πληρωμών για όλο το ποσό των 2.500.000 πού εχει εισπράξει ο Δήμος" καθώς και για "προμήθειες του Δήμου χωρίς αποφάσεις που εξωφλούνται μετά από δικαστικές αποφάσεις με την συνομολόγηση υπαλλήλων του Δήμου(!!)".

Αν τα όσα καταγγέλει ο Καθαροσπόρης συμβαίνουν τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ...κακοδιαχείρηση δημοσίου χρήματος αν όχι και για ...μεγάλο φαγοπότι!!

Ακούστε τα οσα είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου