ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Η Ιωαννίδου ...κάρφωσε τον Τερζή ως "ψευδόμενο" επίσημα και ενώπιον του Κελαιδίτη!! (ακούστε)


"Επεσαν οι ...μάσκες" στη συνάντηση της επιτροπής Μαντουδιανών με τον Κελαιδίτη!!


Η αποκάλυψη της Γεν Δντριας Ανάπτυξης κας Ιωαννίδου Πέννυ ότι "ο Γεν Δντής Περιβάλλοντος ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ" και στον Αντ. Βούλγαρη αλλά και στον Δήμαρχο Γ. Τσαπουρνιώτη για την ύπαρξη μονάδας αποθείωσης στο εργοστάσιο του Μαντουδίου αποκαλύπτει το ...πολιτεύεσθαι της ηγεσίας της Περιφέρειας!!

Η κα Ιωαννίδου με εμφαντικό τρόπο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ κατά την συνάντηση οτι ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και οτι αυτή αποτελεί απαραίτητη και αναγκαία προυπόθεση για την άδεια λειτουργίας των φούρνων που καίνε πετ-κωκ!!

Συνεπώς ...σήμερα η Διοίκηση πρέπει ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την λειτουργία των συγκεκριμένων μονάδων αλλά και παράλληλα ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που εισηγήθηκαν και υπέγραψαν την αδεια λειτουργίας!

Ακούστε τα όσα είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Δημ. Αλεξίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου