ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΔΗΜ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ: "Εχουν πάρει φόρα στη ΔΕΗ και όποιον πάρει ο Χάρος! Προσοχή λοιπόν! " (ακούστε)


ΠΑΡΑΝΟΜΗ βιομηχανία αγωγών από τον ΔΕΔΗΕ εις βάρος καταναλωτών και απειλές διακοπής ρευματοδότησης καταγγέλει ο δικηγόρος Δ. Καρβέλης!

Ο Δ. Καρβέλης αναφέρει σε ανακοίνωση του:

"Εφιστάται η ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους έχουν εκκρεμότητα με την ΔΕΔΗΕ!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΔΕΔΗΕ και μέσω εισπρακτικών δικηγορικών εταιρειών, ασκεί και κοινοποιεί σωρηδόν αγωγές κατά των καταναλωτών της ακόμη και κατά αυτών που έχουν κάνει ρύθμιση της οφειλής τους αλλά ακόμη και κατά αυτών που έχουν πλήρως και ολοσχερώς εξοφλήσει κάθε οφειλή τους!
Πράγμα που σημαίνει οτι δεν υπάρχει συντονισμός μεταξύ της ΔΕΔΗΕ και των Εισπρακτικών εταιρειών και σύρονται στα Δικαστήρια πολίτες άδικα και χωρίς λόγο!
Οποιος παραλαμβάνει έγγραφο απο την ΔΕΔΗΕ ή από Εισπρακτική - Δικηγορική Εταιρεία, να συμβουλεύεται άμεσα τον δικηγόρο του για να μην βρεθεί σε δυσάρεστη θέση.
Εχουν πάρει φόρα και όποιον πάρει ο Χάρος!  Προσοχή λοιπόν! "

Ακούστε τι είπε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου