ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Αυτοκίνητο ...βούλιαξε στη κοίτη του Λήλα!! (ακούστε+δε'ιτε)


Ο ποταμός Λήλας από χθες βράδυ κατεβάζει νερό έπειτα από τις προβλεπόμενες βροχοπτώσεις που έχουμε τις τελευταίες δύο μέρες.


Μάλιστα σήμερα το πρωί, φορτηγάκι παρασύρθηκε από τα νερά, στο ύψος μεταξύ Αφρατίου και Πισσώνα. Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, το οποίο παρέμεινε στην κοίτη του ποταμού, αφού δεν ήταν εύκολη η απομάκρυνσή του.


Όπως δήλωσε στο Ράδιο 1, ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, της Ομάδας Ίκαρος Ληλάντιου:
«Εμείς θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι στις μετακινήσεις μας.

Είναι απαγορευτική η διέλευση ποταμού όταν υπάρχει έστω και λίγο νερό. Ποτέ δεν ξέρουμε το βάθος αλλά και το τι θα αντιμετωπίσουμε».
Επιπλέον, τονίζει πως παραμένουν σε επιφυλακή ενόψει των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες και εκφράζει την ανησυχία του για το γεγονός ότι σε κάποια σημεία η κοίτη του ποταμού έχει στενέψει, ενώ ο πλωτός γερανός που απομακρύνει τα φερτά υλικά, θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο κινδύνου.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου