ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΛΝΕ Καταψηφίστηκε ο ισολογισμός του 2019!! Ερχεται διαχειριστικός έλεγχος (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ)

Οπως ήταν αναμενόμενο, καταψηφίστηκε από το ΔΣ του Οργανισμού ο ισολογισμός του 2019 μετά από την εισήγηση-καταπέλτη του Χαρ. Μανιάτη!

Οι επισημάνσεις για κακοδιαχείριση, η ασυμφωνία των αριθμών, η έλειψη αποφάσεων του ΔΣ (επί εποχής Παπανδρέου) και ο ορισμός επόπτη από το Υπουργείο συνθέτουν ενα "εκρηκτικό μείγμα" οπως περιγράφεται από την έκθεση του Δνοντος Συμβούλου του ΟΛΝΕ!!

Αναμενόμενη ηταν η πρόταση του Προέδρου Σπ. Γεροντίτη "να καταψηφιστεί ο προβληματικός ισολογισμός της διοίκησης Παπανδρέου" εν όψει της Γενικής Συνέλευσης, με αποτέλεσμα "το Υπουργείο Οικονομικών να ...διατάξει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ σε βάθος και αναλόγως των ευρημάτων ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για τα περαιτέρω...

Δείτε αποσπάσματα από τα σχόλια του Μανιάτη στην εισήγηση που κατατέθηκε στην συνεδρίαση της περ. Παρασκευής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου