Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Η Α-ριστερο-Δέξια πολιτική του Ν.Σιόλια για την "καρέκλα"!! Σιωπή από τον Καλαθέρη!!!

"Μιά καρέκλα μπορεί..." θα μπορούσε να λέει το γνωστό άσμα, αν ο στιχουργός το έγραφε τη σήμερον!!


Δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός, αλλά τουλάχιστον προσπαθείς να αιτιολογήσεις την στάση σου "να διαχωρίζεις την θέση σου από αυτήν της παράταξης, και μάλιστα με σοβαρά επιχειρήματα"!

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ με την "μαντήλα του Αραφάτ" συμμετείχε στο δια τηλεδιάσκεψης Δημοτικό συμβούλιο, παρά την θέση της Παράταξης του και την Ανακοίνωση του Τ. Καλαθέρη για ..Αποχή.

Φαίνεται οτι η .."δεξιά καρέκλα που απλόχερα του απένειμε η δεξιά παράταξη της κας Βάκα, έπεισε τον ..."αριστερό" πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί και να την υποστηρίζει πλέον σε ολα τα βήματα της αλλά και τις αποφάσεις!!

Απορίας άξιον είναι επίσης οτι από την πλευρά του Τ. Καλαθέρη "καμμία αντίδραση" παρά μόνο διαρροές για "εσωτερική επικοινωνία και καταγγελία στα όργανα του κόμματος!!

Για την ..ιστορία η θέση της .."παράταξης":


ΔΗΜΟΣ  ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κατά την πρόσφατη συνάντηση των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων με τη Δήμαρχο, προκειμένου να μας ενημερώσει για την κατάσταση του Δήμου μας μετά την πρόσφατη θεομηνία, προτείναμε τρόπους ώστε να υπάρξει η, μετά από μήνες, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου. Και αυτό γιατί είμαστε βέβαιοι ότι τα μόνιμα αλλά και τα επείγονταν προβλήματα των Δημ. Κοινοτήτων, δεν επιλύονται με τηλεδιασκέψεις.
Δεν εισακουστήκαμε, παρόλο που η πρότασή μας ήταν υλοποιήσιμη και εφικτή.
Στις 7 ή 14 Σεπτέμβρη, θα ανοίξουν τα σχολεία, ό,τι και αν αυτό σημαίνει.
Στις 5 Σεπτέμβρη ανακοινώθηκε η σύγκλιση του Περιφ. Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας με την κανονική «δια ζώσης» διαδικασία.
Συνεπώς, δεν καταλαβαίνουμε το λόγο της συνεχιζόμενης περιθωριοποίησης του Βουλευόμενου Σώματος του Δήμου μας, με δικαιολογία τον COVIT-19.
Το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2021, πρέπει να συζητηθεί διεξοδικά και κάτω από το πρίσμα των νέων δεδομένων που μας καθόρισε, με τραγικό τρόπο, ο ποταμός Λήλας.
Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της πλημμύρας στις υποδομές και τις ιδιοκτησίες των συνδημοτών μας, είναι θέμα ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μιας μερίδας του. Η επούλωση των πληγών δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν με σκοπό και στόχο τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Στην εναρκτήρια Συνεδρίαση του ΔΣ, πιστεύοντας στις αρχές που θεσπίστηκαν με το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ αλλά και να συμβάλλουμε θετικά στην πρόοδο του Δήμου, δηλώσαμε ότι, για το συμφέρον του τόπου μας, θα στηρίξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, αλλά υπό προϋποθέσεις, που έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια, τη δημοκρατική λειτουργία και τις καθαρές διαδικασίες.
Πιστοί λοιπόν, στις δεσμεύσεις μας αυτές αλλά και στις αρχές μας, δηλώνουμε ότι δεν θα πάρουμε μέρος στο σημερινό, ή οποιοδήποτε άλλο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον δεν θα γίνει δια ζώσης αλλά με τηλεδιάσκεψη.
Για το Συνδυασμό,

ΤΑΣΟΣ  ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου