ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ο Β. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ καταγγέλει "Κλοπή εσόδων από τον ΒΙΟΚΑ και φοροδιαφυγή!! (ακούστε)


Σε συνέχεια των δικών μας αποκαλύψεων για την λειτουργία του ΒΙΟΚΑ έρχεται ακόμη μία οικονομικού περιεχομένου!!

Η καταγγελία που κάνει ο τοπικός σύμβουλος είναι σοβαρή και αφορά την "οικονομική διαχείριση" του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού αφού (όπως έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ) Ο ΒΙΟΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ, οποιος βυτιοφορέας θέλει μπαινοβγαίνει χωρίς να υπάρχει υπάληλος να καταγράφει και να κόβει αποδείξεις και το κλειδί του ΒΙΟΚΑ είναι "κάτω από μια πέτρα" στην είσοδο!!

Οπως καταγγέλει ο Β. Δημόπουλος "συντελούνται σοβαρές οικονομικές παραβάσεις που χρειάζεται να επέμβει το ΣΔΟΕ και οι υπόλοιποι ελεκτικοί μηχανισμοί"!!

Καμία απάντηση μέχρις στιγμής από τον Αντιδήμαρχο κο Αμανατίδη (υπεύθυνο του ΒΙΟΚΑ και προέδρου του σωματείου των βυτιοφορέων!!) ούτε από τον Δήμαρχο ΚΟΤΖΙΑ!!

Ακούστε τις καταγγελίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου