Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ e-mail!! Δεν ηθελαν ταρτάν στο Γήπεδο Γεωργαλάς και Κώσταρος!! (δείτε)

Μπορεί να πανηγυρίζουν στο facebook και να διεκδικούν ..."δάφνες", ομως η αλήθεια είναι λίγο ..διαφορετική!!

Και οι δύο αντιδρούσαν στην κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης, ιδιαιτέρως ο Νίκος Γεωργαλάς σύμφωνα με ένα e-mail που ...έπεσε στα χέρια μας (μάλλον από λάθος)!

Αυτή λοιπόν ήταν η άποψη του Ν. Γεωργαλά για το ταρτάν του Γηπέδου της Νέας Αρτάκης το οποίο εντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου το 2018 με χρηματοδότηση από ίδιους Πόρους του Δήμου ύψους 400.000 €. Την ίδια άποψη είχε και ο κ. Κώσταρος!!!

Δείτε το e-mail που είχε στείλει με τις απόψεις του στον Χρήστο Παγώνη....

"Χρηστο καλησπέρα,

Λίγα λόγια για το ταρτάν της Αρτάκης.

1) Το γήπεδο είχε ταρτάν αρίστης ποιότητας και χάλασε σε πολλά σημεία διότι για χρόνια ορισμένα μπεκ νερού εκτός του γηπέδου πότιζαν και το ταρτάν στο οποίο με τον καιρό φύτρωσαν χόρτα και το κατέστρεψαν.

2) Με την οργάνωση στον τομέα του αθλητισμού που έχει ο Δήμος είναι αδύνατον να μπορεί να συντηρήσει το ταρτάν, πεταμένα χρήματα το ταρταν , απο την ημέρα που θα το φτιάξουμε σε ελάχιστο χρόνο θα καταστραφεί απο τα μπεκ.

3)Στην Αρτάκη σήμερα δεν έχουμε αθλητές στο Στίβο.

4)Προτείνουμε να γίνει επισκευή του υπάρχοντος ταρταν με 10, 20.000 ευρώ και όταν υπάρξουν αθλητές του στίβου στην επόμενη τετραετία το φτιάχνομαι .

Χρηστο είμαστε αντίθετοι σε αυτό το έργο, είναι ένα έργο με μηδενική απόδοση στο λαό της Αρτάκης, ανώριμο, που γίνει δεν γίνει δεν θα το πει κανείς για τον απλό λόγο ότι δεν ασχολείται κανείς και δεν έχουμε σήμερα αθλητές στίβου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου