ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η ανικανότητα και αδιαφορία σε ολο της το μεγαλείο!! Βουνό τα σκουπίδια.... (δείτε βιντεο)


Παρά τις επισημάνσεις μας ο Δήμος συνεχίζει να διατηρεί την παράνομη χωματερή στη Δροσιά!!

Μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά που την .."επισκεφθήκαμε" τόσο ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πάνος οσο και ο Αντιδήμαρχος της Δροσιάς Καρβούνης αδιαφορούν να κάνουν αποκομιδή των αποριμάτων γιατί δεν υπάρχει .."άρπα" (λένε), και απαγόρευση εναπόθεσης εκεί!!

Δείτε το προηγούμενο δημοσίευμα....

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει ηδη καταγράψει την παρανομία, η αστυνομία όμως οχι και κανείς στην ουσία δεν ενδιαφέρεται να λάβει μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και την προστασία από πυρκαγιά!!

Δείτε....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου