Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η ανικανότητα και αδιαφορία σε ολο της το μεγαλείο!! Βουνό τα σκουπίδια.... (δείτε βιντεο)


Παρά τις επισημάνσεις μας ο Δήμος συνεχίζει να διατηρεί την παράνομη χωματερή στη Δροσιά!!

Μεγαλύτερη από την προηγούμενη φορά που την .."επισκεφθήκαμε" τόσο ο νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πάνος οσο και ο Αντιδήμαρχος της Δροσιάς Καρβούνης αδιαφορούν να κάνουν αποκομιδή των αποριμάτων γιατί δεν υπάρχει .."άρπα" (λένε), και απαγόρευση εναπόθεσης εκεί!!

Δείτε το προηγούμενο δημοσίευμα....

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει ηδη καταγράψει την παρανομία, η αστυνομία όμως οχι και κανείς στην ουσία δεν ενδιαφέρεται να λάβει μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και την προστασία από πυρκαγιά!!

Δείτε....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου