ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Η ...αντίδραση του Γ. Τριάντη για ..τυπικούς λόγους!!

Ζητά να ...κατεβάσουμε(!!) το δημοσίευμα μας ως ...αναληθές!! ....Πρίτς!!


Αντέδρασε "δια τυπικούς λόγους" και οχι επί της ουσίας ο Γ. Τριάντης, διότι αναφερθήκαμε μόνο σε αυτόν και οχι και στα δύο άλλα μέλη της παράταξης του ενώ ...επιμένει οτι "επρεπε να πάρει αναβολή η ψήφιση οπως αναφέρεται στο αρθρ.5 της σχετικής διάταξης!!

Δείτε την απάντηση....

"Ζητώ να κατέβει η σχετική με μένα δημοσίευση άμεσα και να αναρτησεις τα παρακάτω:"Προς ενημέρωση και αποκατασταση της αληθειας  η παράταξη μας Γιώργος Τριαντης, Παρασκευάς Γαρυφάλλου και Στράτος Παληός ζητησε αναβολή και δεν ψηφισε κατά ενώ ψηφίσαμε θετικά το δεύτερο σκέλος της αναμόρφωσης που είχε να κάνει με το δεύτερο σκέλος της αναμόρφωσης για την απασχόληση προσωπικού στα σχολεία .

Καταληκτική ημερομηνία δεν είναι η 31/08/2020 σύμφωνα με το άρθρο 5 αλλά μπορεί κατεξαιρεση να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31/09/2020 ενώ τους έχει σταλεί η απόφαση του υπουργού εδώ και δέκα μέρες. Τι υποκρύπτει να το φέρουν τελευταία μέρα σε έκτακτο συμβούλιο και όχι σε τακτικό και να δοθούν στους συμβούλους οι καταστάσεις των οφειλωμενων? "

Λοιπόν, σε αυτά που υποστηρίζει ο Γ. Τριάντης έχουμε να αναφέρουμε οτι:

1ον Σύμφωνα με το πρακτικό του συμβουλίου, η παράταξη του δεν αιτιολογεί τον "εξαιρετικό λόγο" που πρέπει να αναβληθεί το θέμα!

Δείτε...

2ον Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργού, στο αρθρο 5 αναφέρεται οτι....Ποιά είναι η "εξαιρετική περίπτωση" κε Τριάντη;

Οσον αφορά την "στρατιωτικού τύπου ...εντολή", αυτά αλλού!!

 Αυτά......

1 σχόλιο:

 1. Επεσες και εσυ στη φακα
  Στην οικονομικη επιτροπη το μελος ψηφισε ναι
  Στο δημοτικο συμβουλιο ο Τριαντης ζητησε να ψηφισει πρωτα η ποαραταξη Στεργιου και μετα ψηφισε αυτος
  Γιατι?
  Αφου εξασφαλιστηκε η πλειοψηφια δεν ειχε νοημα η δικη του αρνητικη ψηφος
  Με αυτο το τροπο εδειξε στους αλλους οτι αντιπολιτευεται ΔΗΘΕΝ
  Αυτη ηδικη μου αποψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή