ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΥΟΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αναίρεση του βουλεύματος από τον Αρειο Πάγο! Νέες διώξεις για το "μαύρο χρήμα...


Νέα κλητήρια θεσπίσματα πήραν οι .."ύποπτοι" στην υπόθεση, αυτή τη φορά για "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος"!


Δύο ενδιαφέρουσες πράξεις από την Δικαιοσύνη που αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού η αρχειοθέτηση της υπόθεσης είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα και το "κοινό περί δικαίου αίσθημα".

Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση κατά του βουλεύματος της αρχειοθέτησης γεγονός που αλλάζει τα μέχρις στιγμής δεδομένα.

Ηδη έχουν μπλοκαριστεί ολα τα περιουσιακά δεδομένα των εμπλεκομένων στην υπόθεση από την δικαιοσύνη, και εχουν σταλεί νέα κλητήρια θεσπίσματα για "νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα"(ξέπλυμα) σύμφωνα με πόρισμα που έχει εκδοθεί από την Αρχή Καταπολέμησης Οικονομικών Εγκλημάτων.

Η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου