Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΥΟΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αναίρεση του βουλεύματος από τον Αρειο Πάγο! Νέες διώξεις για το "μαύρο χρήμα...


Νέα κλητήρια θεσπίσματα πήραν οι .."ύποπτοι" στην υπόθεση, αυτή τη φορά για "ξέπλυμα βρώμικου χρήματος"!


Δύο ενδιαφέρουσες πράξεις από την Δικαιοσύνη που αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού η αρχειοθέτηση της υπόθεσης είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα και το "κοινό περί δικαίου αίσθημα".

Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση κατά του βουλεύματος της αρχειοθέτησης γεγονός που αλλάζει τα μέχρις στιγμής δεδομένα.

Ηδη έχουν μπλοκαριστεί ολα τα περιουσιακά δεδομένα των εμπλεκομένων στην υπόθεση από την δικαιοσύνη, και εχουν σταλεί νέα κλητήρια θεσπίσματα για "νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα"(ξέπλυμα) σύμφωνα με πόρισμα που έχει εκδοθεί από την Αρχή Καταπολέμησης Οικονομικών Εγκλημάτων.

Η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου