ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ!!!


''Είμαι έτοιμος να κυβερνήσω πάλι... ''. Ποιος το είπε αυτό; Όχι, ρε. Ναι, ρε. Ο Τσίπρας δήλωσε ότι ετοιμάστηκε να αναλάβει τα ηνία της χώρας. Αυτά είπε επί λέξει.


Ο Τσίπρας ο ίδιος ή κάποιος που τον μιμείται; Ο Μητσικώστας λόγου χάρη. Αποκλείεται ο Μητσικώστας να το είπε. Κάνει σάτιρα, αλλά είναι σοβαρός διασκεδαστής, όχι σαχλαμάρας.

Κατ' αρχήν, γιατί κι εγώ αυτοχαρακτηρίζομαι σοβαρός, όχι της πλάκας γελωτοποιός. Γιατί μόνο κάποιος που έχει σκοπό να ξεφτυλίσει τον συριζαίο, θα έβαζε στο στόμα του αυτή την παπαριά. Ότι είναι έτοιμος να... κυβερνήσει πάλι. Γιατί όταν ψηφίστηκε πρωθυπουργός είχε κυβερνήσει; Χαριτωμένο αυτό το ''πάλι.. ''..

Τα έχωσε στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας. Καλώς έπραξε. Αυτή είναι η δουλειά του. Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο ότι είναι... έτοιμος να ξανακυβερνήσει. 
Το είπε το ανέκδοτο και τον ίδιο έπιασαν τα γέλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου