ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Που θα πάνε σχολείο τα 850 προσφυγόπουλα της Ριτσώνας;


Η σχολική χρονιά δεν άρχισε για όλα τα παιδιά ιδιαιτέρως για τα προσφυγόπουλα!


Καμία μέριμνα για τα προσφυγόπουλα της δομής στη Ριτσώνας, αν και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Βάκα είχε τοποθετηθεί σε πρόσφατη συζήτηση οτι "δεν θέλει τα προσφυγόπουλα στα σχολεία του Δήμου, χρησιμοποιώντας ως κύριο αίτιο τον covid-19".

Ομως δεν ειναι δυνατόν 850 παιδια να μένουν εγκλειστα στην δομή χωρίς εκπαίδευση και απασχόληση, και θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να λάβουν μέτρα.

Η Δομή βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας, η οποία αν και έληξε, ακόμη δεν έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας.

Την επιθυμία των παιδιών να πάνε κανονικά στα σχολεία τους αλλά και την υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης να τηρήσει την σχετική νομοθεσία επισημαίνει η συντονίστρια εκπαίδευσης του Κέντρου, Πέπη Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου