Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Που θα πάνε σχολείο τα 850 προσφυγόπουλα της Ριτσώνας;


Η σχολική χρονιά δεν άρχισε για όλα τα παιδιά ιδιαιτέρως για τα προσφυγόπουλα!


Καμία μέριμνα για τα προσφυγόπουλα της δομής στη Ριτσώνας, αν και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Βάκα είχε τοποθετηθεί σε πρόσφατη συζήτηση οτι "δεν θέλει τα προσφυγόπουλα στα σχολεία του Δήμου, χρησιμοποιώντας ως κύριο αίτιο τον covid-19".

Ομως δεν ειναι δυνατόν 850 παιδια να μένουν εγκλειστα στην δομή χωρίς εκπαίδευση και απασχόληση, και θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να λάβουν μέτρα.

Η Δομή βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας, η οποία αν και έληξε, ακόμη δεν έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας.

Την επιθυμία των παιδιών να πάνε κανονικά στα σχολεία τους αλλά και την υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης να τηρήσει την σχετική νομοθεσία επισημαίνει η συντονίστρια εκπαίδευσης του Κέντρου, Πέπη Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου