Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, εκπαιδευτικοί και γονείς..... 

....Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι υγεία, δύναμη και αποτελεσματικότητα στην επίτευξη των στόχων σας.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά με τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα λόγω της υγειονομικής κρίσης, της πανδημίας του κορωνοιού.

Καλούμαστε όλοι μας να εφαρμόσουμε τις οδηγίες της πολιτείας ώστε να βγούμε αλώβητοι από την κρίση αυτή.

Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί μια νέα πορεία για την επίτευξη στόχων που θα δώσουν ποιοτικότερη εκπαίδευση και θα αγκαλιάσουν ισότιμα όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά. Στην πορεία αυτή μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς οφείλουμε να είμαστε μαζί, παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς, έχοντας θετικές σκέψεις, αφήνοντας στην άκρη τον πεσιμισμό και τη μιζέρια, επιλέγοντας την κοινή προσπάθεια για το καλό των παιδιών μας.



Αγαπητοί μαθητές/τριες,

ξεκινήστε τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία, με προσπάθεια για δημιουργία και με υψηλούς στόχους. Στην πορεία αυτή καμία αποτυχία ή λάθος δεν μπορεί να είναι εμπόδιο στα όνειρά σας.



Αγαπητοί γονείς,

εμπιστευτείτε τους εκπαιδευτικούς μας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα παιδιά μας και συνδράμετε εποικοδομητικά στο έργο του σχολείου.



Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

γνωρίζοντας το σύνθετο, επίπονο και πολύπλοκο έργο που επιτελούμε, αγκαλιάστε με αγάπη τους μαθητές/τριες μας. Ας προσπαθήσουμε μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε με υπομονή και συνεργασία, να βελτιώσουμε την εκπαίδευση που προσφέρουμε στα παιδιά μας.



Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία κι αισιοδοξία

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας

Γρηγόρης Δάσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου