Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Φλερτάρει με την .."απιστία και παράβαση καθήκοντος" η Βάκα!! Εξοφλεί "προεκλογικό γραμμάτιο;" (ακούστε και δείτε)


Μιά απόφαση "εκθέτει" σε κινδύνους την Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευαχ Ελ. ΒΑΚΑ!!

Η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΧ μετά την "πολιτική εισήγηση" της Δημάρχου με την οποία πηγαίνει ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της Δημοτικής επιχείρησης μπορεί εύκολα να χαρακτηρισθεί από εναν εισαγγελέα ως "Απιστια και Παράβαση καθήκοντος"!!

Η υπόθεση έρχεται από την εποχή Παγώνη οπου η τότε κυβέρνηση "χαρακτήρισε τους εργαζόμενους των ΔΕΥΑ οπως και του Δημοσίου και τους ενέταξε στο ίδιο μισθολόγιο. Οι εργαζόμενοι είχαν κερδίσει μία απόφαση για "κατάσχεση των χρημάτων που διεκδικούσαν" και ..."σήκωσαν από την Τράπεζα Πειραιώς 1.250.000 περίπου"!!

Ομως η έφεση της ΔΕΥΑΧ έκρινε τελεσίδικα την υπόθεση, δικαίωσε την εταιρεία και ζήτησε από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν τα χρήματα!

Οι εργαζόμενοι έχουν ασκήσει ...έφεση κατά αυτής της απόφασης (χωρίς τύχη κατα τους νομικούς κύκλους) και η Δήμαρχος προφανώς και για παραπολιτικους λόγους επέλεξε να πάει κόντρα στα συμφέροντα της εταιρείας!!

Να σημειωθεί (δι' οσην αξία έχει) οτι "ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων Χρ. Κούκουρας και άλλοι εργαζόμενοι ήταν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Δημάρχου"!!
Δείτε.. 

Εντονη υπήρξε η αντίδραση του Γ. Μπουραντά, που αποχώρησε από την συνεδρίαση καταγγέλοντας την Δήμαρχο για την διαδικασία αλλά και την "καρατόμηση της νομικής συμβούλου της εταιρείας Ε. Μιμίκου,διότι δεν υπάκουσε τις εντολές της(!!)".

Ακούστε τι είπε ο Γ. Μπουραντάς στον Μάνο Παπαμακάριο που αποκάλυψε το θέμα...




 Δειτε την εγγραφη καταγγελία του Γ. Μπουραντά...



Δείτε την "γνωμάτευση" της Ε. Μιμίκου που δεν ...άρεσε
στην Δήμαρχο....


Δείτε την εισήγηση της Δημάρχου....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου