ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Με νέου τύπου "κοτετσόσυρμα" επιμένουν στο Δερβένι, αντί για ..τσιμεντοτούνελ!!


Παρά τις δημόσιες δεσμεύσεις του Σπανού για τσιμεντοτούνελ (cut&cover) προωθούν άλλα... κόλπα!


Εκτός του Σπανού και ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων με δηλώσεις του στο Ραδιο1 αλλά και εγγράφως προς τον Περιφερειάρχη "ζητά την λύση του τσιμεντοτούνελ στο Δερβένι μετά και το τελευταίο ατύχημα"!

Ομως φαίνεται οτι δεν επιθυμούν λύση που θα λύσει οριστικά το πρόβλημα των καταπτώσεων και θα επιμείνουν στην λύση των "επαναλαμβανόμενων έργων-χρηματοδοτήσεων", στην ουσία σπαταλώντας τα χρήματα των φορολογουμένων αφού η προιστορία έχει αποδείξει οτι "η λύση με το κοτετσόσυρμα ειναι σκέτη αποτυχία"!

Ακούστε τον Γ. Ψαθά τι λέει για το θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου