Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ακυρες οι αδειες λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων!! (δείτε γιατί))

Μια παράλειψη-αβλεψία από τις υπηρεσίες του Δήμου θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών!!


Στο έγγραφο της άδειας την οποία υπογράφει η Δήμαρχος Χαλκιδέων μνημονεύεται η Τεχνική έκθεση και η βεβαίωση στατικής επάρκειας των κτιρίων, η οποίες έχουν λήξει από τις 27/9/19!!!

Δείτε τι αναγράφεται...

6.Την 11/7/2018 Τεχνική Έκθεση του Ιωάννη Αλαμάνου διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού, ως προς την καταλληλότητα της χρήσης του.


7.Την από 20/6/2018 βεβαίωση στατικής επάρκειας του Ιωάννη Αλαμάνου διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού, ως προς την επικινδυνότητα του κτιρίου.

Ο δύο παραπάνω βεβαιώσεις που χρησιμοποίησε ο Δήμος στις νέες αδειας λειτουργίας είχαν ισχύ εως 27/9/19

Δείτε τις σχετικές ΑΔΑ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

6ΠΑΤΩΗΑ-ΖΙΨ
Ψ1Ξ9ΩΗΑ-ΑΤ7
ΨΒΥΜΩΗΑ-9ΝΨ
ΩΔΠΒΩΗΑ-ΖΓΨ
ΩΜ8ΣΩΗΑ-Α9Φ
ΩΦΣΦΩΗΑ-ΞΑΤ
ΩΧ5ΛΩΗΑ-Φ6Θ

Δείτε και μία Αδεια, για του λόγου το αληθές, το ίδιο επικαλείται ο Δήμος σε όλες... (δειτε τα ΑΔΑ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου