ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ακυρες οι αδειες λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων!! (δείτε γιατί))

Μια παράλειψη-αβλεψία από τις υπηρεσίες του Δήμου θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών!!


Στο έγγραφο της άδειας την οποία υπογράφει η Δήμαρχος Χαλκιδέων μνημονεύεται η Τεχνική έκθεση και η βεβαίωση στατικής επάρκειας των κτιρίων, η οποίες έχουν λήξει από τις 27/9/19!!!

Δείτε τι αναγράφεται...

6.Την 11/7/2018 Τεχνική Έκθεση του Ιωάννη Αλαμάνου διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού, ως προς την καταλληλότητα της χρήσης του.


7.Την από 20/6/2018 βεβαίωση στατικής επάρκειας του Ιωάννη Αλαμάνου διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού, ως προς την επικινδυνότητα του κτιρίου.

Ο δύο παραπάνω βεβαιώσεις που χρησιμοποίησε ο Δήμος στις νέες αδειας λειτουργίας είχαν ισχύ εως 27/9/19

Δείτε τις σχετικές ΑΔΑ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

6ΠΑΤΩΗΑ-ΖΙΨ
Ψ1Ξ9ΩΗΑ-ΑΤ7
ΨΒΥΜΩΗΑ-9ΝΨ
ΩΔΠΒΩΗΑ-ΖΓΨ
ΩΜ8ΣΩΗΑ-Α9Φ
ΩΦΣΦΩΗΑ-ΞΑΤ
ΩΧ5ΛΩΗΑ-Φ6Θ

Δείτε και μία Αδεια, για του λόγου το αληθές, το ίδιο επικαλείται ο Δήμος σε όλες... (δειτε τα ΑΔΑ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου