CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Καλούμε να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Λαϊκό φροντιστήριο

Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και τα προβλήματα που απασχολούν τους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και τους γονείς είναι πολλά. 

Την εβδομάδα που πέρασε χιλιάδες μαθητές βγήκαν στους δρόμους σε δεκάδες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα. 

Διεκδικούν ένα ασφαλές σχολείο για να κάνουν κανονικά μάθημα, να μορφώνονται χωρίς άγχος για την υγεία τη δική τους και των οικογενειών τους, επιπρόσθετο στο άγχος που τους γεμίζει, έτσι και αλλιώς, το σχολείο εξεταστικό κέντρο αφού επαναφέρεται η τράπεζα θεμάτων σε όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ευβοίας, το Συνδικάτο Μετάλλου Ευβοίας χαιρετίζουμε και στηρίζουμε τον αγώνα που δίνουν οι μαθητές, τα παιδιά μας με τα δίκαια αιτήματα τους. Για αυτό τον λόγο, απέναντι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση πού εργατικές λαϊκές οικογένειες συνεχίζουν να βιώνουν, με μεράκι και υπερηφάνεια για 4η συνεχή χρονιά, διοργανώνουμε το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης στη Χαλκίδα.

• Καλούμε όλους τους γονείς των λαϊκών οικογενειών, είτε είναι μέλη Σωματείων είτε όχι, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Λαϊκό φροντιστήριο.

• Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους ανέργους, τους εν ενεργεία αλλά και τους συνταξιούχους που θέλουν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να κάνουν το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης και δική τους υπόθεση. Κάθε εκπαιδευτικός που κάνει το βήμα να συμμετέχει αποτελεί παράδειγμα αληθινού παιδαγωγού. Είναι δείγμα πραγματικής ταξικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται από αυτήν την αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά.

Στόχος του λαϊκού φροντιστηρίου δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκατασταθεί το Δημόσιο σχολείο ούτε φυσικά αποτελεί ανοχή ή προβολή της παραπαιδείας. Αντίθετα τα σωματεία και οι δυνάμεις του που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, παλεύουν για πραγματικά Δημόσιο-Δωρεάν-12χρονο σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα ώστε να μην απαιτούνται κανενός είδους επιπλέον φροντιστήρια και μαθήματα. Παλεύουν για το σύγχρονο σχολείο των λαϊκών αναγκών, την κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης και της παραπαιδείας.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Καλέστε στον αριθμό 6972416284.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου