Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ..ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!! Τοιχία με χώμα και φουλ παράνομη αμοληψία στα ποτάμια και τους χειμάρους!! (δείτε φωτο)


Με αφορμή τα "έργα" στα ποτάμια, γίνεται ανεξέλεκτη και παράνομη αμμοληψία ...μπροστά τους!!


Μια σειρά φωτογραφιών ανήρτησε στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης για να ..."διαφημίσει το ..έργο του", ομως από αυτές βγαίνουν αρκετές ειδήσεις!!

Κατ αρχάς οτι ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ...ΤΟΙΧΙΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΕ ΑΜΟΧΑΛΙΚΟ!! Προφανώς ετσι πιστεύουν οτι θα σταματήσουν την ..υπερχίλιση των χειμάρων και των ποταμών!! (δεν αντέχει περισότερης ανάλυσης)!!

Ομως το σημαντικότερο απ' ολα ειναι (οπως φαίνεται) η εκτεταμένη αμμοληψία που γίνεται μπροστά τους και με την ανοχή τους, αφού οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ο ίδιος ...δημοσίευσε ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (η μάλλον σε ..γνωστές μάντρες υλικών οικοδομών και χωματουργικών)!!!

Που πάει ολο αυτό το χώμα κε Κελαιδίτη;

Η Κτηματική ...ακούει;

Δείτε το υλικό....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου