ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ..ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!! Τοιχία με χώμα και φουλ παράνομη αμοληψία στα ποτάμια και τους χειμάρους!! (δείτε φωτο)


Με αφορμή τα "έργα" στα ποτάμια, γίνεται ανεξέλεκτη και παράνομη αμμοληψία ...μπροστά τους!!


Μια σειρά φωτογραφιών ανήρτησε στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης για να ..."διαφημίσει το ..έργο του", ομως από αυτές βγαίνουν αρκετές ειδήσεις!!

Κατ αρχάς οτι ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ...ΤΟΙΧΙΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΕ ΑΜΟΧΑΛΙΚΟ!! Προφανώς ετσι πιστεύουν οτι θα σταματήσουν την ..υπερχίλιση των χειμάρων και των ποταμών!! (δεν αντέχει περισότερης ανάλυσης)!!

Ομως το σημαντικότερο απ' ολα ειναι (οπως φαίνεται) η εκτεταμένη αμμοληψία που γίνεται μπροστά τους και με την ανοχή τους, αφού οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ο ίδιος ...δημοσίευσε ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (η μάλλον σε ..γνωστές μάντρες υλικών οικοδομών και χωματουργικών)!!!

Που πάει ολο αυτό το χώμα κε Κελαιδίτη;

Η Κτηματική ...ακούει;

Δείτε το υλικό....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου