Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ!! Με την Βάκα υποψήφιος ο Κούκουρας!! Είναι ..ηθικό;

Το ότι "κρατάει χρόνια αυτή η ..κολόνια" το ξέρουμε και σε κάθε στιγμή ο Χρ. Κούκουρας Πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ έτεινε χείρα βοηθείας στην αντιπολίτευση κατά της διοίκησης Παγώνη!!

Μανιάτης και Βάκα ειναι γνωστό οτι επηρεάζουν τα μέγιστα τον Πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων, ομως "είναι ηθικό ο πρόεδρος του σωματείου να κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με όποια παράταξη στις δημοτικές εκλογές;"
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων που πρέπει να διατηρεί .."ισες αποστάσεις" από όλες τις παρατάξεις, τι θα κάνει και ποιά αξιοπιστία θα διαθέτει έναντι των εργαζομένων όταν θα αποτελεί μέλος μιάς παράταξης;
Και τι θα γίνει αν η παράταξη στην οποία θα συμετάσχει, δεν ειναι πλειοψηφία στον Δήμο και συνεπώς και στην ΔΕΥΑΧ;
Ο Χρ. Κούκουρας θα μπορούσε να υποστηρίξει διακριτικά τα εκλογικά συμφέροντα της κας Βάκα αν αυτό προτιμά ως πολίτης, σε καμία περίπτωση όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για λόγους συνδικαλιστικής και πολιτικής ηθικής!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου