Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Αποστολόπουλος και Σαλεμής υποψήφιοι με τον Φάνη Σπανό

Δυο επαγγελματίες από την πρώτη γραμμή της παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. Ο Κώστας Αποστολόπουλος από τις Κομποτάδες Φθιώτιδας και ο Βαγγέλης Σαλεμής από την Αυλίδα Ευβοίας εισφέρουν στην ομάδα μας την όρεξη και τις εμπειρίες τους. Επιμένουν στην καρδιά της Ελλάδας!


Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1973 στον Φάρο Αυλίδος όπου είναι και ο σημερινός τόπος διαμονής μου.
Είμαι παντρεμένος με την Αικατερίνη Θεοδώρου και πατέρας δύο κοριτσιών .
Αποφοίτησα από το γενικό λύκειο Σχηματαρίου και εισήχθη  στο τμήμα φυτικής παραγωγής, της σχολής γεωτεχνικών επιστημών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ορκίστηκα πτυχιούχος γεωπόνος το 1998 ,με ειδίκευση στην φυτοπαθολογία και την δημιουργία ανθεκτικών σε ασθένειες διαγονιδιακών φυτών, σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο  .
Μετά  την αποφοίτηση μου υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ,διάστημα  1999-2001.
Την περίοδο 2001-2002 εργάσθηκα ως γεωπόνος της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης  Ν.Ευβοίας .
Από το 2003 ως σήμερα δραστηριοποιούμαι  στον επιχειρηματικό τομέα, ιδρύοντας αρχικά μαζί με τον αδερφό μου Βασίλειο Σαλεμή, επίσης γεωπόνο,  επιχείρηση παροχής γεωργικών εφοδίων ,γεωπονικών συμβουλών και σύνταξης τεχνοοικονομικών μελετών για προγράμματα επιδοτήσεων επιχειρήσεων .
Το 2011 γίνομαι  μέτοχος σε εκμετάλλευση ελαιοτριβείου και το 2013 ιδρυτικό μέλος ,μέτοχος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας   Βιοενέργεια Αυλίδος ΑΕ με αντικείμενο την παραγωγή στερεών βιοκαυσίμων και ακατέργαστου πυρηνελαίου ,διατηρώντας παράλληλα έως σήμερα και τις προηγούμενες δραστηριότητες .

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Η Εύβοια και η Στερεά Ελλάδα αποτελεί τον τόπο μας .Σε αυτόν τον τόπο έχουμε επιλέξει να ζήσουμε, να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε τις οικογένειες μας.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό για ανθρώπους πού εργάζονται από νεαρές ηλικίες όπως εγώ , να θέλουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους να την μοιραστούν με τους συμπολίτες τους , χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με φρέσκες ιδέες να μπορέσουμε  να αναπτύξουμε την τεράστια δυναμική του τόπου μας . Με απλά βήματα αλλά και απλές σκέψεις μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αλλά ακόμη περισσότερο τη ζωή των νέων γενεών .
Επειδή σε αυτό το μέλλον θέλω να συμμετέχω ενεργά, <κατεβαίνω > ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για πρώτη φορά στο Ν.Ευβοίας,  αποδεχόμενος την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη για την Στερεά Ελλάδα  Φάνη Σπανού , ενός νέου ανθρώπου με όρεξη , που ξέρει πως να ιεραρχεί τους στόχους και πως να δημιουργεί την ομάδα που θα επιτύχει το αποτέλεσμα .

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στις 27 Απριλίου 1968 στις Κομποτάδες Φθιώτιδας, όπου και κατοικώ.
Πατέρας 16χρονου αγοριού.
Απόφοιτος Α΄ Γενικού Λυκείου Λαμίας.
Επάγγελμα: Γεωργός.
Ιδρυτικό μέλος του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου.
Ο πρώτος Έλληνας ορειβάτης που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ με την Εθνική Ομάδα Ορειβασίας, το 2004.
Βραβεύσεις από θεσμικούς φορείς (Πρόεδρο Δημοκρατίας, Βουλή των Ελλήνων, Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος Χριστόδουλο, Δήμο Αθηναίων, Ε.Ο.Ο.Α) και χρυσά μετάλλια των Δήμων Υπάτης και Λαμιέων.
Διοργανωτής αθλητικών αγώνων μαζικού αθλητισμού, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Κοιν. Σ. Επ. «Ερίβωλος Φθία».
Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2014, με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.
Διετέλεσα:
Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου.
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
Πρόεδρος του προγράμματος LEADER Φθιώτιδας & Ευρυτανίας και Αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Δρυμού Οίτης.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας, με εμπειρία και νέες ιδέες, με όραμα για το μέλλον!
Συνεχίζουμε με τον Φάνη Σπανό, ότι ξεκινήσαμε στον δρόμο που χαράξαμε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη, πριν 5 χρόνια!
Ζητούμε να μας κρίνετε, πριν μας επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου