ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Η «ΚΟΠΑΝΑ» ΚΑΙ ΤΟ… ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!

Το είπε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πρώην συριζαία και γι’ αυτό συνεπής πολιτικός αντίπαλος του κυβερνητικού κόμματος και προσωπικά του σύντροφου Τσίπρα. Έτσι συμβαίνει. Πρώτος αντίπαλος του κομουνιστή είναι ο «κουμουνιστής» που ξέφυγε από τις ιδεολογικές γραμμές.Τι,λοιπόν, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου; Η οποία συνεχίζει τον αγώνα της, ως αρχηγός κόμματος, όχι ενάντια στη δεξιά, το NATO, την Ευρώπη, αλλά για να πείσει ότι ο Σύριζα είναι σκάρτος. Πουλημένος. Συμβιβασμένος. Είπε, λοιπόν, πώς με την «παραίτηση» του από την κυβέρνηση ο Καμμένος διευκόλυνε να περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
Αυτό είπε η κυρία αρχηγός. Ότι αν δεν παραιτούνταν ο Καμμένος, τότε θα έβαζε δύσκολα στον Τσίπρα και θα μπλοκάριζε η Συμφωνία με τα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου