Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Η «ΚΟΠΑΝΑ» ΚΑΙ ΤΟ… ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!

Το είπε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πρώην συριζαία και γι’ αυτό συνεπής πολιτικός αντίπαλος του κυβερνητικού κόμματος και προσωπικά του σύντροφου Τσίπρα. Έτσι συμβαίνει. Πρώτος αντίπαλος του κομουνιστή είναι ο «κουμουνιστής» που ξέφυγε από τις ιδεολογικές γραμμές.Τι,λοιπόν, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου; Η οποία συνεχίζει τον αγώνα της, ως αρχηγός κόμματος, όχι ενάντια στη δεξιά, το NATO, την Ευρώπη, αλλά για να πείσει ότι ο Σύριζα είναι σκάρτος. Πουλημένος. Συμβιβασμένος. Είπε, λοιπόν, πώς με την «παραίτηση» του από την κυβέρνηση ο Καμμένος διευκόλυνε να περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.
Αυτό είπε η κυρία αρχηγός. Ότι αν δεν παραιτούνταν ο Καμμένος, τότε θα έβαζε δύσκολα στον Τσίπρα και θα μπλοκάριζε η Συμφωνία με τα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου