Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Κοινή δήλωση υποψήφιων Δημάρχων στην Εύβοια για την ψήφιση της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ

Η απαράδεκτη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ πρέπει να καταδικαστεί στη λαϊκή συνείδηση ως μέρος των αμερικανικών και ΝΑΤΟικών σχεδίων, σε αντιπαράθεση με τα Ρωσικά, στα Βαλκάνια.

Ο λαός μας λέει πως «όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια» για αυτό πρέπει να καταδικάσει τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ που μέσα από τις διατυπώσεις για «Μακεδόνα πολίτη», «μακεδονικό λαό» και «μακεδονικής γλώσσας» συντηρεί τον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό και στις δύο χώρες, ο οποίος είναι «βούτυρο στο ψωμί» όσων θέλουν να διαιρούν τους λαούς, για να περνάνε τα επικίνδυνα σχέδιά τους.
Η ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ δε διασφαλίζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως δεν τα διασφαλίζει και απέναντι στη «σύμμαχο» Τουρκία, όπως δεν τα διασφαλίζει στην Κύπρο. Το ΝΑΤΟ αποτελεί παράγοντα αστάθειας και πολέμου για τους λαούς.
Μαζί με τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ο λαός να καταδικάσει και την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που τη φέρνει, παρουσιάζοντας μάλιστα ως «προοδευτικό» ακόμη και το ΝΑΤΟ! Να καταδικάσει και τη ΝΔπου μαζί στήνουν τον αποπροσανατολιστικό καβγά για να μη θιχτούν τα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια στην περιοχή, στα οποία κάνουν και οι δυο «τεμενάδες». Με τη στάση τους αυτή δίνουν άλλοθι την εγκληματική ΧΑ να ρίχνει το ναζιστικό της δηλητήριο.
Απάντηση στην αντιδραστική  συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ είναι η αντίθεση στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ. Η πάλη για την απομάκρυνση των αμερικανοΝΑΤΟικών βάσεων από την Ελλάδα, για την αποδέσμευση της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, για να μην μπουν κι άλλοι λαοί σε αυτή τη φυλακή.
Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας
Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων
Δημήτρης Παρασκευάς, υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου
Κώστας Κέκης, υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου
Ασημίνα Καραμπέτσου, υποψήφια Δήμαρχος Ερέτριας
Θανάσης Καμαράτος, υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας
Στάθης Λιαγκάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.Άννας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου