Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΥΑΧ Με "μπαλώματα" ταλαιπωρούν τους πολίτες στην Αρτάκη και συνεχείς διακοπές νερού!!

Πάλι χωρίς νερό έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής Φανερωμένης-Ζέφυρου λόγω ζημιάς στον αγωγό ύδρευσης κοντά στο εργοτάξιο του Βατώντα!!

Πρόκειται για κομμάτι του αγωγού 100 μέτρων που συνεχώς παρουσιάζει βλάβες, όμως η ΔΕΥΑΧ προτιμά να κάνει .."μπαλώματα" αντί να προβεί στην αντικατάσταση του κοματιού αυτού για να αποφεύγονται οι ζημιές και να μένουν χωρίς νερό οι κάτοικοι της περιοχής χειμώνα-καλοκαίρι!!

Ρωτήσαμε τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γεωργαλά ο οποίος μας παρέπεμψε στην ΔΕΥΑΧ .."σηκώνοντας ψηλά τα χέρια όπως μας είπε ότι το θέμα το έχει αναφέρει πολλές φορές στην εταιρεία χωρίς ανταπόκριση"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου