Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Ο "καπετάνιος" Αντ. Σαμαρτζής με τον Παγώνη!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε μια ακόμα προσθήκη στην παράταξη μας, τον κ. Αντώνη Σαμαρτζή. 
Γεννήθηκε και διαμένει στον Μύτικα. Είναι συνιδρυτής με την σύζυγό του, της επιχείρησης Βιβλιοπωλείο – Τυπογραφείο η οποία λειτουργεί από το 1988.
Εργάστηκε επί μια δεκαετία (1977 – 1987) στα τυπογραφεία της εφημερίδας «Πανευβοϊκόν Βήμα» και περιστασιακά ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός.
Έχει διατελέσει:
- Ιδρυτικό μέλος (παλαιού) Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα (1982).
- Ιδρυτικό μέλος (1997) και μέλος Δ.Σ. (2017 – 2018)(Νέου) Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα.
- Πρόεδρος, Γεν. Γραμματέας , Έφορος αγώνων και μέλος Δ.Σ. σε διάφορες χρονικές περιόδους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας.
- Αντιπρόσωπος του ΙΟΧ στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
- Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Εύβοιας.
- Ταμίας στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας.
- Ιδρυτικό μέλος και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Πολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης και Μικρασιατών.

Με την βοήθεια του είμαστε ακόμα ένα βήμα κοντά στην επίτευξη του στόχου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου