Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Βασιλείου

Υποψήφιος με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη θα είναι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Βασιλείου.«Με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μου για την πόλη μας και με πραγματική διάθεση για προσφορά αποφάσισα να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφιος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές.
Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα και πορεία με οδηγεί στο συμπέρασμα, πως η πόλη έχει επιτέλους ανάγκη από άτομα με όρεξη για δουλειά και καινοτόμες ιδέες με στόχο μία «έξυπνη» αναπτυξιακή Χαλκίδα.
Ήρθε χρονικά η στιγμή, που ο Δήμος μας χρειάζεται ΛΥΣΕΙΣ και τις χρειάζεται ΤΩΡΑ. Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στην ομαδική αυτή προσπάθεια, που οδηγεί σε μία Χαλκίδα νικήτρια, σε έναν Δήμο πρωταγωνιστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου