Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Φάνης Σπανός: "Στόχος μας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας"


Κοινή συνάντηση με τους Προέδρους και τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς πραγματοποίησε σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων και την υποστήριξη των επιχειρήσεων του νομού, καθώς και στην άριστη συνεργασία των δυο φορέων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Επίσης, επιδόθηκε στον κ. Σπανό υπόμνημα σχετικά με τις θέσεις και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της Βοιωτίας και τις προοπτικές της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Με το πέρας της συνάντησης ο Φάνης Σπανός δήλωσε:
«Είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις από την πρώτη στιγμή της περιφερειακής μας διακυβέρνησης και θα συνεχίσουμε καταβάλλοντας ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας που θα συμβάλει στην ουσιαστική ανάπτυξη και την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Επιμένουμε πως οι επιχειρήσεις μας αξίζουν μια θέση στην κορυφή εγχώριας και όχι μόνο οικονομίας προς όφελος όλων των Στερεοελλαδιτών.»    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου