Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

ΝΔ-Ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες ονόματα υποψηφίων βουλευτών

Σε τροχιά ανασχηματισμού και ανασχεδιασμού η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες τα ονόματα νέων υποψηφίων βουλευτών αλλά και των στελεχών που θα αναλάβουν καθήκοντα στο κόμμα αντικαθιστώντας τους Γραμματείς και τα στελέχη που θα συμμετέχουν στις Εθνικές Εκλογές.
Στις Εθνικές ή Αυτοδιοικητικές Εκλογές υποψήφιοι θα είναι ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ. Βασίλης Σπανάκης, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων κ. Βασίλης Ξυπολητάς, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος κ. Ζωή Ράπτη και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων κ. Νίκος Κωστόπουλος.
Η Εκπρόσωπος Τύπου κ. Μαρία Σπυράκη, θα είναι υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Οι Αναπληρωτές Εκπρόσωποι κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο Νότιο τομέα και ο κ. Νίκος Ρωμανός στο Βόρειο τομέα της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου