ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΝΔ-Ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες ονόματα υποψηφίων βουλευτών

Σε τροχιά ανασχηματισμού και ανασχεδιασμού η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες τα ονόματα νέων υποψηφίων βουλευτών αλλά και των στελεχών που θα αναλάβουν καθήκοντα στο κόμμα αντικαθιστώντας τους Γραμματείς και τα στελέχη που θα συμμετέχουν στις Εθνικές Εκλογές.
Στις Εθνικές ή Αυτοδιοικητικές Εκλογές υποψήφιοι θα είναι ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Τάσος Γαϊτάνης, ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ. Βασίλης Σπανάκης, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων κ. Βασίλης Ξυπολητάς, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος κ. Ζωή Ράπτη και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων κ. Νίκος Κωστόπουλος.
Η Εκπρόσωπος Τύπου κ. Μαρία Σπυράκη, θα είναι υποψήφια στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Οι Αναπληρωτές Εκπρόσωποι κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο Νότιο τομέα και ο κ. Νίκος Ρωμανός στο Βόρειο τομέα της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου