Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

ΓΚΟΓΚΟΥ: Φασούλι-Φασούλι το γεμίζει το σακούλι...

Εαν νομίζατε οτι η Γκόγκου θα πέσει .."αμαχητί" , επειδή οι "μεγαλοπαράγοντες" (νομίζουν) της Νέας Δημοκρατίας στα Μεσσάπια αβαντάρουν τον Ψαθά , είναι βαθειά νυχτωμένοι!!


Ηδη έχει αρχίσει και συσπειρώνει την βάση και τσιμπολογάει και από γύρω και όπως λέει η παροιμία "φασούλι-φασούλι γεμίζει το σακούλι"! Πάρτε μία γεύση από ανθρώπους που ηδη εχουν συσπειρωθεί γύρω της ως υποψήφιοι: Νίκος Χασάνδρας (υπαρχηγός του Ψαθά), Νίκος Κωσταντάκης (ζυμαρικά Ψαχνών), Γιάννης Τσατσαρώνης (Καστέλα), Κ. Μάλιαρης (πρωην ΝΟΔΕ),Αντ. Βουρδάνος, Βασ. Ηλιάδης(γιατρός).
Και έρχονται και άλλα ..δυνατά ονόματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου