Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Με τον Καθαροσπόρη Κούτρας και Βελής


Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Κώστας Κούτρας (Gas). 

Ο Κώστας Κούτρας έχει διατελέσει πρόεδρος της επιχείρησης ύδρευσης του πρώην Δήμου Ληλαντίων, καθώς και στον ίδιο Δήμο, αντιδήμαρχος κατά τα έτη 2006- 2008 και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού κατά τα έτη 2008-2010. Επίσης, ο Κώστας Κούτρας διετέλεσε αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων από το 2010 έως και το 2014.
Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε και ο Γιάννης Βελής.
"Στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά, έμαθα πως τις λύσεις δεν τις φέρνουν ούτε τα βαριά βιογραφικά ούτε οι πολιτικές ταυτότητες. Τις φέρνει η προσπάθεια που καταβάλλεται για το καλύτερο δυνατό αυτού του τόπου, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας και η ειλικρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του. Με πρότυπο αυτά αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά και στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό "ΛYΣΗ ΤΩΡΑ" του Βασίλη Καθαροσπόρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου