Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Με τον Καθαροσπόρη Κούτρας και Βελής


Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Κώστας Κούτρας (Gas). 

Ο Κώστας Κούτρας έχει διατελέσει πρόεδρος της επιχείρησης ύδρευσης του πρώην Δήμου Ληλαντίων, καθώς και στον ίδιο Δήμο, αντιδήμαρχος κατά τα έτη 2006- 2008 και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού κατά τα έτη 2008-2010. Επίσης, ο Κώστας Κούτρας διετέλεσε αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων από το 2010 έως και το 2014.
Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε και ο Γιάννης Βελής.
"Στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά, έμαθα πως τις λύσεις δεν τις φέρνουν ούτε τα βαριά βιογραφικά ούτε οι πολιτικές ταυτότητες. Τις φέρνει η προσπάθεια που καταβάλλεται για το καλύτερο δυνατό αυτού του τόπου, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας και η ειλικρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του. Με πρότυπο αυτά αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά και στις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό "ΛYΣΗ ΤΩΡΑ" του Βασίλη Καθαροσπόρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου