Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Το Woodstock κλείνει τα 50 και επιστρέφει

Επιβεβαιώθηκε. Ο συνιδρυτής του θρυλικού φεστιβάλ Woodstock Μάικλ Λανγκ διαβεβαίωσε το Rolling Stone ότι στις 16, 17 και 18 Αυγούστου, στο Watkins Glen, στη Νέα Υόρκη, θα γίνει το φεστιβάλ που θα τιμήσει τα 50 χρόνια από το αρχικό.
Πάνω από 40 ονόματα της μουσικής σκηνής έχουν ήδη κλείσει. Σε τρεις σκηνές. Κάποια απ' αυτά είναι βαριά ονόματα. «Θα είναι χιπ-χοπ και ροκ και κάποια από τα θρυλικά συγκροτήματα του αρχικού φεστιβάλ» είπε ο Λανγκ.
Δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αλλά είπε ότι κάποιες από τις «νεότερες μπάντες» θα αποτίσουν «φόρο τιμής σε καλλιτέχνες του αρχικού Woodstock». Πιθανότατα φόρο τιμής σε Janis Joplin, The Band, Jefferson Airplane και Joe Cocker, μεταξύ άλλων. 



«Το να έχεις σύγχρονους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν αυτή τη μουσική θα είναι μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ιδέα» τόνισε και πρόσθεσε πως «αναζητάμε, επίσης, μοναδικές συνεργασίες, ίσως κάποιες reunions και πολύ καινούργιο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο».
Σε αντίθεση με τα περισσότερα μουσικά φεστιβάλ, ο Μάικλ Λανγκ, ελπίζει να φέρει κόσμο από πολλές γενιές. «Το θέλω να είναι πολυγενεακό» υπογράμμισε. «Το Woodstock του 1994 ήταν ένα καλό μίγμα νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία και αυτό είναι που επιδιώκουμε εδώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου